El Centre
Veterinari Premià de Mar

Veterinari Premià de Mar

El Centre Veterinari La Rieraes troba ubicat a Premià de Mar, molt a prop de l'estació de renfe.   Amb una clientela fidel des de fa més de 15 anys, el Centre Veterinari La Riera treballa cada dia per poder oferir el millor servei per als seus mascotes i per a qui té cura d'elles.

Hem reformat i renovat les instal·lacions del centreper adaptar-los a les noves necessitats que la medicina veterinària ens exigeix ​​i, per tant, donar un servei d'excel·lència.
Hem creat un espai obert, còmode i pràctic que permetrà que les seves mascotes estiguin confortables en el nostre centre i que el nostre equip estigui a gust en el seu entorn de treball.

El equip clínic està format per 6 veterinaris i 2 auxiliars amb més de 10 anys d'experiènciaque amb professionalitat, humilitat i respecte cap als animals es preparen i formen contínuament per a poder resoldre qualsevol problema mèdic de la seva mascota.

El Centre Veterinari La Rieraha volgut adaptar-se a l'actualitat que vivim, és per això que hem creat una botiga online on podrà trobar tots els productes que necessitiamb transport inclòs. D'altra banda, en el propi centre disposem d'una gran gamma d'alimentació i productes a l'abast de tots.

En uns temps on l'oferta i la demanda és alta en tots els sectors, lluitem dia a dia per oferir el millor servei a un preu competitiu on la salut de la seva mascota ha de ser el més important. Per aquest motiu hem creat diverses estratègies perquè la seva mascota estigui en les millors condicions.

El Centre Veterinari La Riera ofereix als seus clients plans de salut SMARTVET adaptats a cada necessitat, a més, constantment estem fent campanyes i oferim facilitat de pagament sense interessos.

Horari
De dilluns a divendres de 10h a 13: 30h i de 17h a 20: 30h
Dissabte de 10h a 13: 30h

Servei d'urgències veterinàries 24 hores:
Carrer Xinesca 53, local 1
     Vilassar de Mar (Maresme)
Telèfon: 93 759 15 70

Servei veterinari 24 hores i cirurgies
Contàcte'ns
Riera de Premià, 42
    08330 Premià de Mar (Maresme)
Telèfon: 93 752 48 97
info@veterinaripremia.com
2020 © Centre Veterinari La Riera, Premià de Mar. Veterinari Premià de Mar.

eXTReMe Tracker